"Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucruri in cap nici cu forcepsul", crede Loredana Groza. Dar ce ne facem ca mai exista un om-Mi­nune (Adrian Minune - foto), care crede ca "dusmanul e unitatea de masura a valorii mele"?! Artistul
"Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucruri in cap nici cu forcepsul", crede Loredana Groza. Dar ce ne facem ca mai exista un om-Mi­nune (Adrian Minune - foto), care crede ca "dusmanul e unitatea de masura a valorii mele"?! Artistul este atat de talentat, incat se pricepe sa faca si putina "regie". "Am vrut sa fac putina regie", a spus Minune cand a tras cu pistolul dupa amanta sa, Simona. Exista o explicatie: "Poate ca Simona m-a bagat cu capul sub fusta si mi s-au descarcat bilele". Marcel Platon de la Radio 3net a gasit antidotul la prostie: "Ironia si, in final, glontul... de vidia!". Asadar trebuie sa ne inarmam cu... rabdare. Minune va exista intotdeauna! Nu expira, are acelasi termen de garantie ca spe­ranta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.