In mod traditional, atunci cand se petrec cele mai importante evenimente de interes public, dar si in zi­le­le de sarbatoare, romanii aleg sa pri­veasca programele Antenei 1. Astfel, seria victoriilor inregistrate de
In mod traditional, atunci cand se petrec cele mai importante evenimente de interes public, dar si in zi­le­le de sarbatoare, romanii aleg sa pri­veasca programele Antenei 1. Astfel, seria victoriilor inregistrate de postul din Baneasa a inceput inca din zori, cand programul matinal pre­zentat de Dan Capatos si Cristina Cioran a adunat in fata televizoa­relor peste 140.000 de tele­spec­tatori din mediul urban. Observatorul de la ora 13:00 a avut peste 300.000 de telespectatori, iar emisiunea "Sunt roman, deci ma distrez" a fost vizio­nata de mai bine de 600.000 de ro­mani din mediul urban. De asemenea, Observatorul de la ora 19:00 a fosta lider autoritar de audienta, inregistrand un rating de 8,6% si o cota de piata de 22,9% (in jur de 860.000 de telespectatori), iar stirile sportive au avut un rating de 6,1% si o cota de piata de 15,8% (pes­te 600.000 de telespectatori). Emi­siunea de divertisment a serii oferita telespectatorilor Antenei 1, "Geniali" cu Margareta Paslaru, a avut in jur de 710.000 telespectatori, in timp ce urmatorul post tv clasat a fost ur­ma­rit doar de jumatate de mi­lion de telespectatori, "Dansez pentru tine" inregistrand 5,1% rating in randul publicului din mediul urban, fata de 7,1% al An­tenei 1. (Sur­sa: TNS - AGB INTERNATIONAL). (C.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.