Teo se simte lucrata la imagine
Mi-e greu sa cred ca oameni atat de inteligenti (n.r. persoane din conducerea Antenei) au timp sa se ocupe sa-mi distruga restul de imagine care mi-a mai ramas, a declarat Teo, la finalul contractului cu Romantica TV. Ea a povestit din culisele negocierii cu Prima TV, unde va gazdui o emisiune. Propunerea lor a fost superdecenta. Ei au spus o suma, eu am spus multumesc si am fost de acord. (A.S.)
Adrian Daminescu s-a dat la sotia lui Moculescu
Mariana Moculescu a marturisit ca, in urma cu cativa ani, a primit avansuri din partea lui Adrian Daminescu. S-a dat la mine, dar l-am respins, chiar daca atunci nu eram casatorita cu Moculescu, a declarat Mariana Moculescu, fosta sotie a compozitorului. Am inteles ca Daminescu are o peruca, ceva. A primit o sticla de sampanie in cap, in timpul unui scandal si a fost operat. De atunci poarta peruca, a adaugat ex-sotia muzicianului. (A.S.)
Oana Cuzino pofteste la sarmale si cozonaci
Gazda emisiunii Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino, va petrece Sarbatorile de iarna in America, alaturi de Naomi si Yoav, sotul sau. Chiar daca se va afla departe de tara si ea este cea care ne indeamna sa Poftim la sla- bit, doctorul de la Pro va face o exceptie de Craciun. Meniul sau traditional romanesc va include: sarmale, toba, piftie, mamaliguta si cozonac, delicatese asteptate cu nerabdare de intreaga familie. (S.O.)