Vaticanul a apreciat sambata ca trecerea la catolicism a fostului premier britanic Tony Blair, de confesiune anglicana, este o "veste buna", transmite AFP."Catolicii sunt multumiti sa primeasca in comunitatea lor pe cineva care a strabatut un drum s
Vaticanul a apreciat sambata ca trecerea la catolicism a fostului premier britanic Tony Blair, de confesiune anglicana, este o "veste buna", transmite AFP."Catolicii sunt multumiti sa primeasca in comunitatea lor pe cineva care a strabatut un drum serios, de reflectie, spre catolicism", a declarat parintele Frederico Lombardi, directorul serviciului de presa al Vaticanului, subliniind ca Blair "asistase la slujbe catolice cu familia sa de mai multe ori". "Este o veste buna, pe care o primim cu respect, ca pe orice decizie personala", a adaugat el. In varsta de 54 de ani, Blair, care este in prezent reprezentant al Cvartetului pentru Orientul Mijlociu, s-a convertit vineri seara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.