Urmarind familiarizarea copiilor de varsta prescolara cu obiceiurile si traditiile specifice zonei, Gradinita Nr. 6 "Prichindel" din Botosani (director Maria Achirei) a organizat Festivalul Judetean de Folclor pentru copii "Obiceiuri si traditii de i
Urmarind familiarizarea copiilor de varsta prescolara cu obiceiurile si traditiile specifice zonei, Gradinita Nr. 6 "Prichindel" din Botosani (director Maria Achirei) a organizat Festivalul Judetean de Folclor pentru copii "Obiceiuri si traditii de iarna", in sala Teatrului de Papusi "Vasilache" aflat in orasul Botosani.   Juriul, alcatuit din reprezentanti ai Inspectoratului scolar Judetean, Muzeului Etnografic si Centrului Judetean pentru Conservarea Culturii Botosani, a desemnat castigatorii acestui concurs, oferind Trofeul Festivalului formatiei de caiuti ai Gradinitei nr. 12 Botosani (ins­tructor Melania Sonia) si Premiul I grupului de colin­da­tori de la Gradinita nr. 6 "Prichindel" (instructori Panfi­lia Pus­ca­su si Maria Stefan).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.