Bucuresti
Cerul va fi variabil si vantul slab, dar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 2-3 grade, iar cea minima de -8 ... -6 grade.
In tara
Vremea va fi predominant frumoasa la deal si munte, unde cerul va fi variabil. In zonele joase din restul teritoriului, vor fi innorari temporare si local, indeosebi dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, usor mai ridicate in Subcarpatii Getici, dar si izolat mai coborate in zonele unde ceata va persista. Temperaturile minime se vor incadra intre -11 si -1 grad, mai scazute in depresiuni.
La munte
Sambata
Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Local, pe vai si in depresiuni, se va forma ceata, care izolat va persista. Temperatura aerului va creste usor.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Izolat, pe vai si in depresiuni se va forma ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de intervalul precedent.