"Nu cred ca va exista vreodata o echipa depunctata. Daca s-ar fi depunctat pentru declaratiile conducatorilor, cred ca unele echipe erau sub zero grade", a spus Stoica. Mircea Sandu afirmase joi ca spera ca paragraful din regulament cu depunctarea ec
"Nu cred ca va exista vreodata o echipa depunctata. Daca s-ar fi depunctat pentru declaratiile conducatorilor, cred ca unele echipe erau sub zero grade", a spus Stoica. Mircea Sandu afirmase joi ca spera ca paragraful din regulament cu depunctarea echipelor pentru declaratii neacoperite ale oficialilor sa fie aplicat de comisiile abilitate atunci cand este cazul. Oficialul gruparii ialomitene sustine ca este normal sa apara mici conflicte intre conducatori, dar sa nu se ajunga la jigniri. "Am vorbit cu Iancu (n.r. - presedintele lui <<Poli>> Timisoara, Marian Iancu) pentru ca atunci cand avem interese comune, putem sa facem front comun. Ce a fost a trecut. Pot sa mai apara mici razboaie, dar e in regula atata timp cat nu ne jignim", a adaugat Stoica. In ceea ce priveste un posibil transfer al lui Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni la Steaua, Stoica a tinut sa ii transmita finantatorului gruparii din Ghencea ca atacantul este "nepretuit". "Domnului patron etern, pentru ca asa am inteles ca s-a autoproclamat, ii transmit doar atat: <<Bogdan Stancu este nepretuit. Pentru restul exista Mastercad>>", a spus Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.