Nationala feminina de handbal a Romaniei a plecat la Campionatul Mondial din Franta avand ca obiectiv sa se califice in semifinalele competitiei. Acesta era obiectivul oficial, pentru ca, neoficial, antrenorul Gheorghe Tadici declara ca spera ca &ld
Nationala feminina de handbal a Romaniei a plecat la Campionatul Mondial din Franta avand ca obiectiv sa se califice in semifinalele competitiei. Acesta era obiectivul oficial, pentru ca, neoficial, antrenorul Gheorghe Tadici declara ca spera ca “fetele sale sa castige trofeul”. Traseul din grupe a fost incurajator. In turul preminar, Romania a castigat toate meciurile. Polonia, China si Tunisia nu au putut sta in fata alor noastre. Tricolorele au intrat cu punctaj maxim in grupa semifinala, in care s-au impus in fata Coreei de Sud, a Spaniei si a Germaniei, fiind invinse doar de Ungaria. Sferturile de finala au programat intalnirea dintre Romania si reprezentativa tarii gazda. Meirosu si Compania au castigat cu 34-31 un meci de un dramatism iesit din comun, care a avut patru reprize de prelungiri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.