Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a anulat cea de-a patra licitatie cu strigare pentru vanzarea Clubului Floreasca din Bucuresti, programata pentru ziua de azi, din cauza lipsei de ofertanti. Potrivit unor reprezentanti ai Regiei, Secretariatu
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a anulat cea de-a patra licitatie cu strigare pentru vanzarea Clubului Floreasca din Bucuresti, programata pentru ziua de azi, din cauza lipsei de ofertanti. Potrivit unor reprezentanti ai Regiei, Secretariatul General al Guvernului va decide in urmatoarele zile data la care se va organiza o noua licitatie si pretul de pornire pentru aceasta. Pentru licitatiile anterioare pretul de pornire a fost de 41,65 milioane de euro, inclusiv TVA, iar pentru cea de azi pretul urma sa fie de 38,7 milioane de euro.
Clubul Floreasca a fost scos la vanzare cu toate activele, inclusiv cu sala inchiriata de Şcoala de tenis Nastase, Costica si Mihnea printr-un contract valabil pana in 2012.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.