Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, in perioada respectiva, pe relatia Bucuresti Nord - Venetia St. Lucia se introduce o noua oferta tarifara promotionala denumita "Friend&More". Oferta se adreseaza clientilor care calatoresc
Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, in perioada respectiva, pe relatia Bucuresti Nord - Venetia St. Lucia se introduce o noua oferta tarifara promotionala denumita "Friend&More". Oferta se adreseaza clientilor care calatoresc in minigrup, de 2-5 persoane. Biletul poate fi cumparat cu trei zile inainte de plecare si intr-un numar limitat de locuri (doua compartimente in vagonul de dormit cu circulatie permanenta si doua in vagonul de clasa). Reducerea este de 50% din tariful de transport pentru fiecare calator din minigrup, fata de tariful integral pentru un adult. Pentru locuri in vagoanele de dormit trebuie achitat integral suplimentul de pat. Oferta nu este valabila la vagonul de dormit CFR - categoria "SINGLE", iar legitimatia de calatorie nu poate fi restituita. Programul zilnic: 625/354/240 Bucuresti Nord-Venetia, cu plecare din Bucuresti Nord la 23.58 si sosire in Venetia la 07.16; 241/355/626 Venetia-Bucuresti Nord, cu plecare din Venetia la 21.21 si sosire in Bucuresti Nord la 05.15. O persoana din minigrup care va calatori cu vagon clasa va plati 65 de euro, cu vagonul de dormit clasa a II-a - 90 de euro, iar cu vagonul de dormit clasa I - 105 euro. In aceasta perioada are loc celebrul Carnaval de la Venetia. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.