Patronul formatiei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anuntat ca este dispus sa investeasca si 100.000.000 de euro in transferuri pentru a castiga aceasta editie de campionat si pentru a avea o prezenta consistenta in grupele Ligii Campionilor. Cum lupta p
Patronul formatiei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anuntat ca este dispus sa investeasca si 100.000.000 de euro in transferuri pentru a castiga aceasta editie de campionat si pentru a avea o prezenta consistenta in grupele Ligii Campionilor. Cum lupta pentru titlu a devenit mult mai stransa, Rapidul venind la 5 puncte de liderul CFR, presedintele clujean Iuliu Muresan a pornit deja o campanie furibunda de transferuri. Practic, cele trei mari echipe ale Capitalei, Rapid, Steaua si Dinamo, nu au nici o sansa sa concureze cu formatia din Ardeal. Consiliul de Administratie al formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a decis ca in aceasta iarna sa investeasca 4.000.000 de euro in primenirea lotului. Mai larg la punga, Gigi Becali si-a anuntat colaboratorii ca e dispus sa cheltuiasca 10.000.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.