"Exista speculatii privind posibilitatea ca Putin sa fie viitorul premier. Nu stiu nimic in acest sens, dar urmaresc indeaproape ceea ce se intampla in Rusia", a declarat Bush in cadrul unei conferinte de presa organizate la Casa Alba. Presedintele a
"Exista speculatii privind posibilitatea ca Putin sa fie viitorul premier. Nu stiu nimic in acest sens, dar urmaresc indeaproape ceea ce se intampla in Rusia", a declarat Bush in cadrul unei conferinte de presa organizate la Casa Alba. Presedintele american a mentionat ca doreste sa vada "anul viitor, cum se va comporta noul presedinte/rus, cum va evolua politica externa si care va fi rolul sefului statului".
"Asteptam sa vedem", a spus Bush, intrebat in legatura cu controversata decizie a revistei Time de a-l numi pe Putin "omul anului 2007". "Sper ca Rusia este o tara care intelege necesitatea controlului si echilibrului puterilor, a alegerilor libere si echitabile si a unei prese libere, sper ca rusii inteleg ca drepturile omului si demnitatea umana sunt valori care vor determina o Rusie mai buna", a adaugat liderul de la Casa Alba. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.