Dupa sarbatorirea a 70 de ani cu cantec, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, mult mai cunoscuta sub numele de Preoteasa, pregateste o petrecere de Revelion la... patrat!

Adica doua petreceri, pentru orice gust, sub un singur acoperis! Astfel, la parter petrecaretii cu energie vor avea parte de muzica de club si dans cat ii tin picioarele, iar in sala de la etaj se pregatesc o serie de spectacole live, concerte cu Mircea Vintila si trupa Brambura, Timpuri Noi, Taxi, Mircea Bodolan, MS si trupa 15 grade.

Intrarea la dublul Revelion de la Preoteasa se face, fireste, la un pret studentesc: 50 ron (70, la 31 decembrie), iar sampania festiva e din partea casei!


OFERTÅ. Iata deci, daca nu va ajung banii pentru un Revelion la Paris, Sidney sau Amsterdam, dar nici n-aveti chef sa ramaneti acasa ori sa tremurati la petrecerile de prin pietele publice, anuntate cu mare tam-tam,  Preoteasa e una dintre optiunile ce merita luate in considerare! Biletele sunt disponibile in reteaua de magazine Diverta, la www.ticketpoint.ro si la Casa de Cultura "Grigore Preoteasa" din Bucuresti, Calea Plevnei nr. 61.