Componenta de baza a gruparii italiene din Serie A, Sassuolo Volley, dar si a reprezentativei Romaniei, Carmen Turlea a fost desemnata de Biroul Federal al FR Volei drept sportiva anului 2007. Gratie performantei obtinuta la Gabrovo cu nationala preg
Componenta de baza a gruparii italiene din Serie A, Sassuolo Volley, dar si a reprezentativei Romaniei, Carmen Turlea a fost desemnata de Biroul Federal al FR Volei drept sportiva anului 2007. Gratie performantei obtinuta la Gabrovo cu nationala pregatita de Florin Grapa, dar si a rezultatelor din Italia, Turlea a urcat pe cea mai inalta treapta atat in topul general, cat si in cel feminin, fiind urmata in ambele clasamente de alte sase jucatoare de valoare europeana: Alida Marcovici (Dinamo), Daniela Minca (Dinamo), Iuliana Nucu (Sassuolo - Italia), Nicoleta Manu (Stiinta Bacau), Elena Butnaru (Voley Sanse - Spania) si Claudia Gavrilescu (Dinamo). Conform datelor FRV, in topul general se mai afla Sergiu Stancu (Tours - Franta), Adrian Feher (Aon Viena - Austria) si Valentin Pereu (Dinamo Kiev - Ucraina) si Nneka Onyejekwe (Metal Galati), care impart ultima pozitie. La feminin, pe ultimele locuri se situeaza Nneka Onyejekwe (Metal Galati), Elena Zaharia (Unic Piatra Neamt) si sperantele Diana Muresan (Metal Galati) si Alice Kapelovies (Belgia), care-si impart ultima pozitie. La masculin, Stancu, Feher si Pereu au urcat pe podium, fiind urmati de Fabian Birau (Avignon - Franta), Corneliu Andries (Steaua), Sergiu Ilies (CVM Constanta), Petrisor Macovei (Dinamo), Florin Voinea (CVM Constanta), Bogdan Olteanu (Spa Bassano - Italia) si mai tinerii Serban Pascan (Zalau) si Bogdan Bratosin (Buzau). (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.