Statul rus cere 11 milioane dolari drept despagubiri de la consortiul strain Sakhalin Energy, din care face parte grupul anglo-olandez Royal Dutch Shell, pentru distrugerea unei paduri, a anuntat marti un inalt responsabil rus pentru agentiile ruse d
Statul rus cere 11 milioane dolari drept despagubiri de la consortiul strain Sakhalin Energy, din care face parte grupul anglo-olandez Royal Dutch Shell, pentru distrugerea unei paduri, a anuntat marti un inalt responsabil rus pentru agentiile ruse de stiri, citate de AFP, si preluat de NewsIn. "Am prezentat companiei o cerere pentru despagubiri in valoare de 390 milioane ruble, pentru daunele cauzate unei paduri", a declarat al doilea responsabil ierarhic din cadrul agentiei de supraveghere ecologica, Oleg Mitvol, citat de RIA Novosti. "Daunele au fost cauzate in timpul construirii gazoductului Sahalin 2", a mai precizat Mitvol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.