Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a sanctionat cu neprogramarea in campionat formatiile Universitatea Craiova, UTA Arad si Poli Stiinta Timisoara, pina la achitarea datoriilor financiare, informeaza site-ul FRF. CSJ a decis ca, incep
Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a sanctionat cu neprogramarea in campionat formatiile Universitatea Craiova, UTA Arad si Poli Stiinta Timisoara, pina la achitarea datoriilor financiare, informeaza site-ul FRF. CSJ a decis ca, incepind de marti, cele trei echipe din Liga I sa nu fie programate in campionat pina la achitarea integrala a obligatiilor financiare. Gruparea olteana are datorii catre CSSU Craiova, reprezentind indemnizatiile de formare pentru jucatorii Gabriel Ionescu, Valerica Gaman, Adrian Papala, Eduard Enciu si Florin Anghel. Astfel, Mititelu trebuie sa scoata din buzunar 1,62 miliarde de lei vechi pentru a scapa echipa de o noua sanctiune.

"Au crezut ca or sa ne faca, dar nu le-a iesit. Dupa mai multe decizii controversate, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) din cadrul FRF ne-a dat dreptate noua, considerand ca trebuie sa primim grila de formare pentru jucatorii Adrian Papala, Eduard Enciu, Florin Anghel, Gabriel Ionescu si Valerica Gaman. Pe 22 noiembrie trebuia sa primim banii, dar acest lucru nu s-a intamplat. Din aceasta cauza am trimis notificare clubului Universitatea, apoi am facut un nou memoriu la FRF, cerand Comisiei pentru Statutul Jucatorului punerea in executare a decizie CAF", a declarat Alexandru Teutan, directorul CSSU Craiova.

Universitatea Craiova va trebui sa faca fata unui alt litigiu de acest gen, dupa ce recent reprezentantii CSJ Stiinta "U" Craiova au mers la sediul Universitatii Craiova pentru a depune o cerere prin care solicitau sa le fie platita grila de formare pentru sase juniori: Dragos Stoiu, Florin Mirescu, Dan Gogosoiu, Alexandru Ologu, Ionut Popescu si Alin Buleica. CSJ Stiinta "U" Craiova ii solicita lui Mititelu 2,16 miliarde de lei vechi, dar finantatorul Universitatii nu s-a grabit sa plateasca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.