Cel poreclit Pinalti afirma ca FC Rapid a declarat ca a incasat numai 100.000 de euro de la gruparea rusa in schimbul jucatorului, o suma infima comparativ cu cea reala, pentru a nu plati mai mult Ceahlaului, echipa unde s-a format jucatorul: "Transf
Cel poreclit Pinalti afirma ca FC Rapid a declarat ca a incasat numai 100.000 de euro de la gruparea rusa in schimbul jucatorului, o suma infima comparativ cu cea reala, pentru a nu plati mai mult Ceahlaului, echipa unde s-a format jucatorul: "Transferul s-a realizat in schimbul a 100.000 de dolari, desi Iencsi era la momentul acela jucator de echipa nationala. Nu cred ca asta era valoarea lui. Chiar i-am zis atunci lui Copos ca ii dau eu 100.000 de dolari si sa-l vanda la Ceahlaul. Noi aveam un procent de 20 la suta, iar dupa informatiile mele s-a ajuns la o suma mult mai mare. Cred ca sare de un milion. Nu am date certe insa si nu pot sa vorbesc mai mult. Eu nu mai stiu de un alt transfer afara al unui jucator de nationala de 100.000 de dolari. Ma simt inselat de Copos suta la suta. Noi am primit doar 20.000 de dolari", a spus Stefan. De cealalta parte, George Copos a dat un raspuns evaziv, specific lui: "Am toata consideratia pentru populatia din Piatra Neamt, pentru suporterii de acolo, pentru echipa Ceahlaul, dar nici Gheorghe Sefan si nici Gheorghe Copos nu poate ridica primul "chiatra", pentru ca amandoi am facut greseli atat in afaceri, cat si in fotbal, la fel cum si el a facut greseli in afaceri si in fotbal. Asa ca sa aiba gura mica, sa o lase mai moale, ca venim acolo sa-l batem", a declarat oficialul rapidist agentiei Mediafax. Fundasul Adrian Iencsi a fost transferat in luna februarie a anului 2004 de la Rapid la clubul rus Spartak Moscova in schimbul a 100.000 de dolari. Gheorghe Stefan a cerut in luna martie a acelui an despagubiri de 150.000 de dolari de la Rapid, sustinand ca suma transferului a fost in realitate mult mai mare si ca gruparea giulesteana era obligata prin contract sa il cheme la negocierile cu Spartak Moscova. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.