Jumatate dintre parintii din Romania nu le interzic niciodata copiilor sa urmareasca anumite programe, se arata intr-un sondaj realizat de Research International in 13 tari europene. Dintre parintii care le interzic copiilor sa urmareasca anumite pr
Jumatate dintre parintii din Romania nu le interzic niciodata copiilor sa urmareasca anumite programe, se arata intr-un sondaj realizat de Research International in 13 tari europene. Dintre parintii care le interzic copiilor sa urmareasca anumite programe, 43% considera ca programele TV au prea multa violenta, 30% pentru ca programele contin prea multe conotatii sexuale, iar 7% au spus ca nu ii lasa pe copii sa urmareasca programe care au prea mult continut comercial. Totodata, 26% dintre parintii din Romania chestionati au spus ca numarul de ore petrecut de copii in fata televizorului zilnic este de peste 3 ore sau mai mult, iar 38% au spus ca, in medie, copiii lor petrec intre 1,5 si 3 ore zilnic in fata televizorului. Doar 30% dintre parinti au spus ca, in medie, copiii lor petrec 1,5 ore sau mai putin, zilnic, in fata televizorului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.