In urma celor doua zile de concurs, juriul, prezidat de Titus Andrei, a decis urmatoarele pre­mii: Premiul Junimea Folk - grupul Alergic la... din Sebes; Premiul Vali Sterian, ofe­rit de Secretariatul de stat pentru proble
In urma celor doua zile de concurs, juriul, prezidat de Titus Andrei, a decis urmatoarele pre­mii: Premiul Junimea Folk - grupul Alergic la... din Sebes; Premiul Vali Sterian, ofe­rit de Secretariatul de stat pentru problemele Revolutionarilor - Nicolae Zota (Buzau); Premiul special al juriului, oferit de redactia muzi­ca­la de la Radio Romania Actualitati - Ion Ma­rinescu Turla (Bucuresti); Premiul III - Dra­gos Boeru (Bucuresti); Premiul II - Bogdan Gheorghe Grosu (Craiova); Premiul I, oferit de OTV - Vox Harmony (Targu Ocna) si Trofeul Om Bun - Revida, duo din Slatina, format din Serenius Stanescu & Marinel Preda (foto). Este de mentionat ca editia din acest an a festivalu­lui s-a bucurat de sprijinul Oficiului National pentru Cultul Eroilor. A XVII-ea editie a festivalului "Om Bun" s-a incheiat miercuri seara cu recitalul Mircea Baniciu, aflat in mare forma. Acompaniat de Vlady Cne­jevici, bunul sau prieten, Baniciu a facut o retrospectiva a celor mai frumoase piese din cariera solistica si a terminat in forta cu trei hituri Phoenix, Mica tiganiada, Andrii Popa, Vremuri, cantate mai mult de numerosul pu­blic, decat de artisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.