Surse din conducerea PRM ne-au informat ca Vadim este extrem de nemultumit de plecarea tinerei Vasilescu, Tribunul adunand deja materiale defaimatoare la adresa acesteia pentru a le publica in oficioasele de partid. La conferinta a luat parte si fost
Surse din conducerea PRM ne-au informat ca Vadim este extrem de nemultumit de plecarea tinerei Vasilescu, Tribunul adunand deja materiale defaimatoare la adresa acesteia pentru a le publica in oficioasele de partid. La conferinta a luat parte si fosta peremista. Vasilescu a spus ca negocierile pentru trecerea ei de la PRM la PSD au inceput in urma cu un an. Ea a afirmat ca Geoana a determinat-o sa faca acest pas, insa a avut negocieri cu toate partidele parlamentare, mai putin UDMR. Vasilescu a mai spus ca decizia a fost transmisa Vadim Tudor. "Cred ca se astepatu la acest lucru inca de acum un an, de cand au scris despre mine in "Tricolorul". Am iubit mult acest partid (PRM-n.r.) si am pus suflet acolo. Sper ca fostii mei colegi sa nu-si schimbe parerea peste noapte despre mine. Eu nu am venit in PSD pentru functii, ba, din contra, eu am pierdut functii venind in PSD. Eu nu voi mai fi presedintele Comisiei de invatamant din Camera si nici secretarul Comisei de regulament pentru ca aceste functii au fost negociate de PRM si este normal sa ramana la ei", a declarat Vasilescu, citata de Mediafax. Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a anuntat, ieri, in plenul Parlamentului, ca PRM ii retrage sprijinul politic deputatului Lia Olguta Vasilescu, pe care o va inlocui de la presedintia Comisiei de Invatamant a Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.