Finantatorul Stelei a anuntat ca Neaga, Zaharia, Badoi, Cristocea, Croitoru si Iacob vor parasi Ghencea. In schimb, Borcea spune ca lotul dinamovist va ramine intact.

Gigi Becali sustine ca Steaua va fi campioana la sfirsitul sezonului si va merge alaturi de Rapid in Liga Campionilor, in timp ce CFR Cluj abia va prinde podiumul Ligii 1. Pentru a i se indeplini premonitia, finantatorul din Ghencea a anuntat schimbari majore in lotul Stelei. „Oile negre" in viziunea lui Becali sint Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Valentin Badoi, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru si Victoras Iacob, la care s-ar putea adauga si alti jucatori, cum ar fi Dica, transferati pentru completarea bugetului.

La capitolul achizitii, Gigi Becali l-a amintit pe mijlocasul argentinian Jesus Alberto Datolo de la Boca Juniors, in virsta de 23 de ani, propus de Giovanni Becali. „S-au studiat casetele si o sa intram in tratative. Vor veni 4-5 jucatori de certa valoare, de clasa, toti din strainatate, brazilieni, argentinieni. E un jucator bun la Timisoara, Artavazd Karamian, dar are salariul prea mare si nu imi convine sa dau mai mult de 300.000, ca se dezechilibreaza vestiarul. De Camus sintem putin dezamagiti, iar pe Thererau am vrut sa-l iau imprumut, dar nu e ce vreau si de aceea l-am si vindut. Avem un alt atacant in vizor. Nu e vedeta, nu e mare nume, dar e de mare valoare. Nu pot sa va spun despre cine e vorba", a afirmat oficialul stelist, care a precizat ca, dupa vizionarea casetelor, el va avea ultimul cuvint de spus in alegerea jucatorilor.

La Dinamo, Cristi Borcea anunta continuitate, directorul executiv din Stefan cel Mare dezmintind categoric transferul lui Zicu la Steaua. „Nu pleaca nimeni. Toti jucatorii despre care s-a vorbit au foarte multe de spus pentru Dinamo. Adversarii nostri vor avea surpriza neplacuta sa-i vada pe toti, pe 9 ianuarie, la realuarea pregatirilor. Ne-am bucurat cu totii vara trecuta la performantele obtinute. Acum, si la greu trebuie sa fim o familie si sa o readucem pe Dinamo in fruntea clasamentului", a declarat Borcea. Pulhac, jucator ofertat de Poli Timisoara pentru 1,5 milioane de dolari, l-a contrazis, declarind ca ar vrea sa plece fie in tara, fie la un club din strainatate.