Sunteti buni observatori, si analizati cu mare grija orice situatie. Va este mult mai usor sa va organizati, sa planificati si sa verificati decat sa va implicati intr-o munca directa, decat sa fiti in contact cu oamenii. Aveti tendinta sa acceptati responsabilitati pe care n-ar trebui sa le acceptati si refuzati ceea ce n-ar trebui sa refuzati. Trebuie sa invatati toleranta fata de oameni, astfel incat tendinta dumneavoastra exagerata spre perfectiune si ordine sa nu genereze o atitudine negativa fata de acestia. Greselile se pot datora astazi modului exagerat de perfectionist in care vedeti lucrurile, fapt care va poate pune in conflict cu ceilalti. Trebuie sa fiti foarte prudenti, deoarece aveti o pronuntata sensibilitate la nivel psihic si mental si puteti claca foarte usor. Pot exista situatii mai tensionate in familie pe care trebuie sa le rezolvati si astfel va va ramane mai putin timp pentru dumneavoastra. Puteti chiar actiona ca mediator intre doua parti aflate in conflict. Sunteti extrem de indecisi si aveti tendinta sa va sprijiniti pe altii pentru ca nu sunteti siguri daca deciziile personale sunt bune sau nu. V a focalizati ideile in functie de necesitatile anturajului dumneavoastra.

Berbec
Formati o echipa de succes cu partenerul, deoarece manifestati incredere si sustinere reciproca. Relatiile amicale pot avea putin de suferit, datorita comoditatii ambilor, intrucat iubindu-va locuinta, va va fi dificil s-o parasiti. Sunteti buni diplomati, nu va iesiti din fire sub nicio forma, reusind sa impresionati prin tact si diplomatie. Reusiti sa socati prin cinste si demonstratii verbale. Sunteti predispusi la autocritica, incercati sa intelegeti de ce ati actionat de o maniera sau alta si luati totul de la zero. Respingeti traditiile si va aflati intr-o permanenta cautare a noului.

Taur
Refuzati orice relatie fara perspective, faceti mici reprosuri daca partenerul nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Puteti fi fascinati de catre o persoana de sex opus care va incita prin indiferenta. Puteti incerca sa fiti dumneavoastra cei ofensivi! Triumfati chiar si asupra dusmanilor, eventual transformandu-i in prieteni. Optimismul exagerat va transforma viata intr-o continua distractie. Viata personala va aduce multa bucurie si liniste. Indiferent de domeniu, astazi veti ocupa primul loc in tot ceea ce intreprindeti.

Gemeni
Doriti sa fiti sprijiniti de persoana iubita, sa nu existe niciun fel de sentiment de nesiguranta care sa va deranjeze. Nu va este teama sa va asumati sarcini suplimentare. Aveti gusturi excentrice, va doriti hainele cele mai scumpe, visati la colectii de arta, dar riscati sa va ruinati. Evitati orice moment tensionat! Puteti transforma o relatie de prietenie intr-o relatie de amor. Pericolul este acela al unei pierderi de control pe plan afectiv. Daca sunteti deranjati, ripostati in termeni lipsiti de echivoc, astfel incat franchetea va soca chiar si prietenii intimi. Exista sansa de reusita daca actionati pe cont propriu.

Rac
Sunteti de acord cu toata lumea. Desi de obicei nu va caracterizeaza, semnalam o tendinta de melancolie si inchistare contra careia trebuie sa actionati urgent, daca vreti sa evitati depresia. In domeniul sentimental va aratati foarte rezervat astazi, si chiar daca sunteti profund indragostit veti evita ca acest lucru sa fie vizibil. Caracterul dumneavoastra devotat nu permite compromisurile, chiar daca ati obtine avantaje in afaceri sau in viata personala.

Leu
In dragoste, se anunta o noua cucerire, va apropiati de cineva inaccesibil pana acum. Alergati dupa pericole fara sa va preocupe obstacolele care sunt la tot pasul. Fie va suparati cu usurinta si aveti dispozitii proaste, fie deveniti malitiosi si imprevizibili. Lectia ar fi sa ignorati toate aceste elemente negative si sa directionati energia pe cai constructive atat in lumea afacerilor cat si in viata personala.