Dinamo a terminat anul pe locul al saselea al Ligii 1. “Cainii rosii” au avut o a doua jumatate a anului catastrofala, in care au ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, au fost eliminati de Elfsborg inca din primul tur al Cupei
Dinamo a terminat anul pe locul al saselea al Ligii 1. “Cainii rosii” au avut o a doua jumatate a anului catastrofala, in care au ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, au fost eliminati de Elfsborg inca din primul tur al Cupei UEFA si au inregistrat multe rezultate rusinoase in intrecerea interna. Automat, gandurile s-au indreptat spre pregatirea de vara, facuta sub comanda lui Mircea Rednic. Totul a inceput cu o sedinta foto grandioasa, in care fotbalistii s-au imbracat in spartani si s-au hlizit in toate felurile. Apoi s-a mers in cantonamentul din Austria, unde “cainii” au facut rafting, s-au dat cu bobul si au urcat pe munti. „A fost cel mai bun cantonament din cariera noastra. Decåt sa avem doua antrenamente zilnice, iar dupa ce suntem superobositi sa ne prefacem ca ne pregatim, mai bine facem unul de ne sar capacele si restul zilei suntem liberi. Avem de cåstigat si fizic, si psihic“, marturiseau fotbalistii. Actionarii dinamovisti sunt hotarati sa schimbe foaia. “Va fi o selectie naturala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.