Cel mai neobisnuit cadou pe care Keo l-a primit vreodata este actul de proprietate al unei stele. Cåntaretul nu este insa singurul care s-a trezit cu un dar cel putin bizar. Si alte vedete au fost cadorisite cu alte ciudatenii: de la insectare
Cel mai neobisnuit cadou pe care Keo l-a primit vreodata este actul de proprietate al unei stele. Cåntaretul nu este insa singurul care s-a trezit cu un dar cel putin bizar. Si alte vedete au fost cadorisite cu alte ciudatenii: de la insectare la cesti de cafea si påna la seturi de parfum si spray, toate au ajuns sub bradul vip-urilor. Si n-au reprezentat chiar cele mai bune alegeri.

Keo este convins si in ziua de astazi ca actul de proprietate pe care l-a primit este unul cat se poate de real. El si-a botezat steaua dupa propriul nume. „Anul trecut de Craciun am primit cadou o stea de la un prieten. Si nu orice stea, ci una de pe cer! Imi aduc aminte ca persoana respectiva a venit la mine si mi-a dat un act de proprietate. La inceput nu mi-am dat seama despre ce e vorba si am crezut ca este doar o gluma. Ramasesem pur si simplu socat. Cand mi-am dat seama ca totul e pe bune, am si botezat-o, Keo bineinteles“, spune artistul.

Anamaria Ferentz a primit de foarte multe ori in dar maimutoi de plus, care nu sunt tocmai pe gustul sau: „Cred ca de cel putin tre i ori pe an primesc cadou papitoaie de plus. Nu am nimic impotriva lor si unele chiar imi plac, dar nu am ce face cu ele. Nu am copii care sa se joace cu ele si nu ar avea rost sa le colectionez, asa ca le dau cadou unor centre de plasament. Daca le pastram pe toate, pana acum, nu cred ca as mai fi avut pe unde sa calc prin casa!“.










Andreea Antonescu spune ca cel mai frumos, dar si cel mai neobisnuit cadou pe care il primeste de multi ani incoace este din partea fratelui sau. „Nu conteaza daca este ziua mea, Craciun sau orice altceva. De fiecare data vine, ma pupa si-mi spune cu bratele larg deschise: 'Ti-am adus toata dragostea din lume!>> Ce pot sa mai zic la un asemenea dar? Ma amuz! Sper totusi sa o faca din dragoste pentru mine, nu lipsa de timp sau altceva“, ne-a spus razand cantareata. „Pot sa fiu fericita acum pentru ca, de ceva timp, imi aduce o floare alaturi de 'toata dragostea din lume>> Acum multi ani, tot fratele meu mi-a adus un Mos Craciun mare din ciocolata si era prea frumos ca sa-l mananc, asa ca voiam sa-l pastrez pentru decor in casa. Numai ca a doua zi am gasit numai capul mosului pe care il am si acum. M-am certat cu toti prin casa pentru ca eram suparata ca mi-au mancat Mosul si, cand colo, el se topise pentru ca il pusesem pe o boxa calda. Au ras cu totii de mine si o fac si acum cand ne amintim de faza cu mosul de ciocolata“, ne-a declarat Andreea.

Cineva s-a gandit sa-l fericeasca pe Edi Iordanescu oferindu-i un cadou extrem de romantic de Craciun: un ingeras de ceara. Nu numai ca darul nu prea s-a potrivit cu personalitatea lui Edi, dar sportivul s-a gandit sa-l aseze langa semineu, unde „dadea bine“, dupa cate ne-a spus. „Dimineata, nu mai ramasesera din el decat picioarele!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.