"Suntem nemultumiti pentru ca avem la Piatra Neamt o brigada ardeleneasca. La centru este Tiberiu Lajos, care ne-a dezavantajat grav in meciul cu CFR Cluj, apoi la tuse este Miklos Nagy, care este din Cluj, iar observator de arbitri este Dan Dragos C
"Suntem nemultumiti pentru ca avem la Piatra Neamt o brigada ardeleneasca. La centru este Tiberiu Lajos, care ne-a dezavantajat grav in meciul cu CFR Cluj, apoi la tuse este Miklos Nagy, care este din Cluj, iar observator de arbitri este Dan Dragos Craciun, care este tot din Cluj! Este o delegare strigatoare la cer! Exact intr-un moment in are amenintam Clujul. Chiar am ramas incremenit cand am vazut cine ne arbitreaza. Si asta in conditiile in care meciul nostru cu Ceahlaul este ultimul. Toti arbitrii erau liberi, chiar aveau de unde sa aleaga", a spus Zotta, care a explicat motivul pentru care i se pare suspecta delegarea acestei brigazi de arbitri: "Noi am fost de mai multe ori dezavantajati decat avantajati de arbitraj pe parcursul acestui tur. In comparatie cu cei de la Cluj, care au fost in toate cazurile avantajati". Zotta le transmite arbitrilor care vor oficia la meci sa lase in pace formatia giulesteana. "Fac un apel la aceasta brigada de arbitri sa isi faca datoria si sa nu strice un spectacol si un campionat. Ii rugam sa ne lase in pace", a afirmat Zotta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.