Fostul presedinte al formatiei UTA, Nicolae Bara, a declarat ca nu va mai finanta echipa aradeana, chiar daca au fost multi care au crezult ca el va reveni la conducerea gruparii, dupa cei 300.000 de euro pe care i-a oferit in urma cu trei saptamani.
Fostul presedinte al formatiei UTA, Nicolae Bara, a declarat ca nu va mai finanta echipa aradeana, chiar daca au fost multi care au crezult ca el va reveni la conducerea gruparii, dupa cei 300.000 de euro pe care i-a oferit in urma cu trei saptamani. PUNCT DE VEDERE. Bara a fost categoric si a spus: "Nu pot sa inteleg de ce toata lumea asteapta acum sa anunt ca ma intorc ori ca nu mai plec. Eu am fost foarte clar in urma cu trei saptamani. Atunci am acceptat sa mai ofer 300.000 de euro clubului pentru a nu-i bloca activitatea si pentru a-i oferi cadrul necesar de a-si gasi alti finantatori. Am spus foarte limpede ca dupa 15 decembrie 2007 nu mai este treaba mea ce se intampla la UTA. Primaria ar fi trebuit sa gaseasca deja alta solutie, nu sa inceapa sa caute acum, cand realizeaza ca nu ma mai intorc". Fostul conducator al clubului aradean a tinut sa sublinieze ca nu mai detine nicio functie in cadrul echipei UTA: "In urma cu o saptamana am fost consultat de oameni de afaceri care pareau interesati de preluarea clubului UTA. Au existat discutii in acest sens, dar nu s-a concretizat nimic. In ceea ce-i priveste pe jucatori, i-am adus cu banii la zi, au ocazia sa se linisteasca in vacanta si sa-si vada de treaba, indiferent cine ii va plati de acum incolo", a mai spus Bara. Acesta a adaugat ca "Simao are o oferta concreta, dar nu se va materializa in acest an si nici nu cred ca va pleca la Poli Timisoara, asa cum se vehiculeaza iar Edson, Hora si Hidisan nu au fost ofertati oficial, chiar daca exista interes". Fostul presedinte al formatiei UTA, Nicolae Bara, a parasit formatia aradeana in urma cu o luna, dupa un conflict celalalt finantator al echipei, Sandu Ion.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.