Directorul de ingrijiri al Spitalului Universitar si doua asistente medicale au primit sanctiuni din partea Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor. Pedepsele au survenit in urma finalizarii anchetei in cazul „Sebastian“, micutul car
Directorul de ingrijiri al Spitalului Universitar si doua asistente medicale au primit sanctiuni din partea Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor. Pedepsele au survenit in urma finalizarii anchetei in cazul „Sebastian“, micutul care a ramas cu handicapuri severe in urma nasterii.

Directorul de ingrijiri al Spitalului Universitar de Urgenta, Matilda Constantinescu, a fost sanctionat cu avertisment de catre Ordinul Asistentilor Medicali. Sanctiunea a fost aplicata pentru necolaborarea directorului de ingrijiri in solutionarea anchetei, precum si pentru gestionarea necorespunzatoarea a activitatii asistentilor medicali din subordine. Asistenta sefa Elena Olteanu, precum si a asistenta Mariana Nitu au fost sanctionate de asemenea prin avertisment, acestea facandu-se vinovate de neglijenta in serviciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.