In aceastÇŽ perioadÇŽ, PrimÇŽria Sectorului 1 organizeazÇŽ o serie de evenimente cu ocazia SÇŽrbÇŽtorilor de iarnÇŽ. O actiune de acest gen a avut loc ieri la patinoarul a€
In aceastÇŽ perioadÇŽ, PrimÇŽria Sectorului 1 organizeazÇŽ o serie de evenimente cu ocazia SÇŽrbÇŽtorilor de iarnÇŽ. O actiune de acest gen a avut loc ieri la patinoarul a€žArtic Parc" de pe Doseaua Kiseleff, unde campionii competitiei de fotbal inter-scoli - desfÇŽsuratÇŽ in ultimele douÇŽ luni in cadrul a€žCupei Sectorului 1", editia a IV-a au fost premiati de primarul Andrei Chiliman si de fotbalisti ai Clubului Dinamo. Micii campioni la fotbal au primit echipamente sportive si cadouri.

Joi, 20 decembrie,incepand cu ora 18:00, va avea loc un alt eveniment de acest gen la Centrul Cultural Metropolitan cu ocazia Sfantei SÇŽrbÇŽtori a Nasterii Domnului, motoul fiind intitulat sugestiv a€žCrÇŽciunul Ecumenic".

La dineul oferit de edilul Andrei Chiliman, cu aceastÇŽ ocazie, printre colinde si expozitii de artÇŽ plasticÇŽ cu teme specifice momentului - menite sÇŽ ne introducÇŽ in atmosfera magicÇŽ a CrÇŽciunului - va avea loc si o licitatie de icoane. Banii stransi vor fi dati unor familii aflate in nevoie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.