Caroli Foods se asteapta la o crestere a vanzarilor cu 30% in preajma Sarbatorilor. ''Compania a inregistrat pe primele noua luni ale acestui an o majorare a vanzarilor cu peste 25% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut. Pe segmentul key acco
Caroli Foods se asteapta la o crestere a vanzarilor cu 30% in preajma Sarbatorilor. ''Compania a inregistrat pe primele noua luni ale acestui an o majorare a vanzarilor cu peste 25% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut. Pe segmentul key accounts, aceasta a fost de 40%. Pe segmentul traditional, cresterea inregistrata la 9 luni a fost de 20%'', ne-a declarat Haluk Akdemir, CEO Caroli Foods.
Pentru 2007, producatorul de preparate din carne estimeaza o cifra de afaceri de 58 milioane de euro, in avans cu 28%, comparativ cu 2006.
''Credem ca tendinta pe piata este de crestere, iar totalul carnii procesate va fi in jur de 215.000 de tone in 2008'', a mai spus Haluk Akdemir. Compania Caroli Foods are aproximativ 1300 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.