Tanara de 21 de ani impuscata in cap, luni dimineata, de catre doua persoane care au jefuit casa de amanet din Hunedoara la care lucra, a fost transportata la Bucuresti.

Medicii de la Spitalul Judetean din Deva au transferat-o, ieri dimin
Tanara de 21 de ani impuscata in cap, luni dimineata, de catre doua persoane care au jefuit casa de amanet din Hunedoara la care lucra, a fost transportata la Bucuresti.

Medicii de la Spitalul Judetean din Deva au transferat-o, ieri dimineata, pe Oana Adumitroaie la Spitalul Militar Central din Bucuresti, sectia Oftalmologie, unde va fi operata. Potrivit medicilor, operatia este necesara pentru a nu interveni alte complicatii in starea ei de sanatate, insa interventia nu ii va putea salva ochiul stang. Intre timp, politistii lucreaza la finalizarea cazului si prinderea celor doi faptasi. Potrivit unor surse neoficiale, oamenii legii i-au dat in consemn la frontiera pe cei doi autori ai talhariei. Aceleasi surse au indicat faptul ca politistii sunt pe urmele celor doi si cunosc si semnalmentele suspectilor. Barbatul este brunet, poarta multi cercei si are in jur de 30 de ani, iar femeia impreuna cu care acesta a jefuit casa de amanet este blonda. Au circulat zvonuri ca femeia complice la jaf ar fi o fosta angajata a casei de amanet „Aristocrat Credit”, jefuita luni dimineata. Ipoteza a fost insa dezmintita chiar de patron ul Octavian Cojocaru. „Casa de amanet o am deschisa de circa doi ani si jumatate si Oana Adumitroaie este singura angajata pe care am avut-o in aceasta perioada. In plus, ea era singura femeie blonda. Am mai multe puncte de lucru, insa singurii oameni care au plecat de la mine din firma sunt doi barbati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.