Dinamo a clacat la primul meci mai dificil din “era Talnar”, 1-2 cu FC Vaslui. Conducatorii din „Groapa” si-au dat seama ca vinovati pentru locul 6 ocupat in Liga I nu sunt arbitrii sau vreo conspiratie din partea FRF, astfel
Dinamo a clacat la primul meci mai dificil din “era Talnar”, 1-2 cu FC Vaslui. Conducatorii din „Groapa” si-au dat seama ca vinovati pentru locul 6 ocupat in Liga I nu sunt arbitrii sau vreo conspiratie din partea FRF, astfel ca au intrat ieri in sedinta. Scopul lor este sa ii convinga pe Mircea si Razvan Lucescu sa vina la gruparea campioana. Daca vor reusi, Cornel Talnar va fi retrimis la echipa secunda, iar Cornel Dinu - inapoi ca administrator delegat.

“Cornel Talnar a reusit sa ii transforme pe jucatori din catelusi in caini adevarati”, sau “Talnar a readus spiritul lui Dinamo” au fost doar cateva din laudele adresate fara masura de actionari dupa ce echipa din Soseaua Stefan cel Mare a obtinut trei victorii la rand. Nimeni nu a tinut cont ca echipele invinse s-au numit Sanatatea Cluj, UTA (acasa) si Gloria Buzau (acasa). La primul meci mai greu, haita “cainilor rosii a fost adusa cu picioarele pe pamant. Dinamo a pierdut (1-2) la Vaslui in conditiile in care bucurestenii nu au avut nici o ocazie dupa ce moldovenii au preluat conducerea pentru a doua oara. Nicolae Badea, Cristi Borcea si Vas ile Turcu au iesit din loja cu lectia bine invatata. “A fost ca la Kosovo. Acest arbitru (n.r., Ovidiu Hategan) nu are ce cauta in fotbal. Si-a batut joc de banii nostri, ai investitorilor. A interpretat legea avantajului numai in defavoarea noastra. A stricat meciul si asta chiar sub ochii sefului CCA, asta e inadmisibil. Ar trebui scos din arbitraj“, au declarat acestia la unison.
Turcu a platit pentru vorbele sale. In timp ce dadea declaratii, dinamovistul a fost pocnit in frunte de un bulgare de zapada, aruncat de undeva din multimea care se stransese in jurul sau. Culmea este ca actionarii dinamovisti nu aveau nici un motiv sa fie suparati pe arbitru. Din contra, ei ar fi trebuit sa ii multumeasca lui Hategan pentru faptul ca nu i-a eliminat pe Moti, Ropotan si Cristea. Dinamo a terminat anul pe locul al saselea, la sase puncte de Steaua si 14 de liderul CFR Cluj. In aceste conditii, “tantarul” Talnar are sanse minime sa ramana antrenor principal al primei echipe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.