In perioada 10 - 14 decembrie 2007 inspectorii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au efectuat controale prin care au verificat trasabilitatea produselor alimentare si modul in care sunt respectate norme
In perioada 10 - 14 decembrie 2007 inspectorii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au efectuat controale prin care au verificat trasabilitatea produselor alimentare si modul in care sunt respectate normele de functionare a unitatilor autorizate sanitar veterinar care proceseaza, depoziteaza si transporta produse de origine animala. Au fost controlate 1.314  unitati de productie, desfacere si depozitare. S-a constatat neprezentarea buletinelor de analiza de efectuare a potabilitatii apei, produse cu caractere organoleptice modificate sau cu termenul de valabilitate depasit, depozitarea, transportul si etichetarea necorespunzatoare a produselor de origine animala si a oualelor, lipsa monitorizarii  temperaturii in spatiile de frig si a echipamentelor de protectie, neprezentarea carnetelor de sanatate. S-au emis 4 ordonante de suspendare temporara a activitatii si una de interzicere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.