Apropierea alegerilor prezidentiale din Rusia continua sa suscite interesul politic in afara granitelor fostului imperiu rosu. Astfel, conform APF, citat de segodnya.ua, Casa Alba a declarat, luni, ca posibilitatea ca presedintele rus Vladimir Putin
Apropierea alegerilor prezidentiale din Rusia continua sa suscite interesul politic in afara granitelor fostului imperiu rosu. Astfel, conform APF, citat de segodnya.ua, Casa Alba a declarat, luni, ca posibilitatea ca presedintele rus Vladimir Putin sa devina premier dupa alegerile prezidentiale din martie 2008 este o afacere interna a Rusiei si si-a exprimat increderea in continuarea cooperarii cu Moscova. DIPLOMATI. Este "o decizie politica interna pe care rusii ar trebui sa o faca", a declarat puratorul de cuvant al Casei Albe, Dana Perino. "Consideram ca putem avea relatii bune cu Rusia" in viitor, a declarat oficialul american. Perino a opinat ca "are incredere in faptul ca Statele Unite vor coopera cu Rusia in mai multe domenii". "Referitor la posibilitatea ca Putin sa fie numit in functia de premier, ei vor decide aceasta chestiune", a adaugat oficialul. Vladimir Putin a anuntat luni ca va accepta sa devina premier, daca Dmitri Medvedev, candidatul partidului Rusia Unita la alegerile prezidentiale, este ales in 2008.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.