Aveti foarte multa energie, dar nu prea stiti sa o controlati, nu reusiti sa o folositi in mod constructiv. Din cauza nerabdarii puteti ajunge in situatii dificile astazi. Este greu sa va stapaniti instinctele, iar actiunile dumneavoastra sunt neasteptate si imprevizibile. Doriti sa faceti mult bine, dar actionati excesivde vioi si risipiti o cantitate uriasa de forta. Astazi nu sunteti capabili de actiuni minutios planificate si preferati activitatile care necesita multa forta. Daca aveti de facut munca de finete va descurcati cu mare greutate. Aveti nevoie de mult spatiu de manevra si nu va plac spatiile inchise sau restranse. Trebuie sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv. Rezolvarea acestei situatii se poate face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare. Va enerveaza persoanele care isi folosesc energia doar pentru a obtine bani si a acumula avere. Incercati sa va concentrati forta intr-un mod foarte eficient, si sa negociati plata sau recompensa. Veti fi un executant fidel si cinstit, veti sti cand sunteti apreciati si cand sunteti invidiati.

Berbec
Temperamentul va face astazi sa va revoltat i in fata ordinelor primite, iar pozitia aceasta poate deveni insuportabila. De fapt, ea nici nu dureaza, deoarece daca ceva nu va convine, parasiti postul si urcati in grad. Partenerul vi se pare prea ordonat in sentimente, nu prea romantic si deosebit de pretentios. Din cauza tendintei ambilor de a controla si decide folosind insa planuri diametral opuse, pot aparea anumite tensiuni. Realizati la timp deosebirile si hotarati daca mergeti sau nu mai departe!

Taur
Va fi nevoie sa faceti parte dintr-un trio in care veti juca rolul partii conciliante, va trebui sa faceti dreptate, se va apela la spiritul dumneavoastra justitiar. Nu dati inapoi in baza unor motive mai mult inventate, decat reale! Puteti fi insa usor refractari la parerea celorlalti sau la felul in care acestia reactioneaza in ceea ce va priveste. Nu puteti intelege persoanele care abordeaza viata cu prea multa seriozitate. Va oboseste atitudinea pretioasa si ambitia nejustificata din jurul dumneavoastra.

Gemeni
Va veti mobiliza imediat pentru a va reabilita in ohii superiorilor. Vi se reproseaza ca ati batut prea mult in retragere in ultima vreme, ca nu v-ati ocupat cum trebuie de planurile dumneavoastra. Fiind supusi instinctelor, va lasati pera mult prada inconstient acestora, complacandu-va in situatii incompatibile cu fondul de baza. Vi se va reprosa ca sunteti prea egocentrici, ca va ganditi prea mult la propriile probleme, dar de fapt incercati doar sa va puneti ordine in viata. Evitati lipsa de profunzime atunci cand luati decizii importante!

Rac
Este indicat sa va feriti de aranjamente in vederea castigarii unor sume mari de bani in timp foarte scurt, existand pericolul tentatiei si amestecului in probleme financiare dubioase. Astazi sunteti in cautarea unor noi modalitati de a va creste veniturile printr-o noua orientare, o slujba mai bine platita, un contract nou sau sporuri pentru munca suplimentara. Va lasati cu prea mare usurinta deviati de la o atitudine si sunteti acuzati apoi de lipsa de consecventa. Incercati sa puneti sentimentele inaintea intelectului!

Leu
Uneori oscilati prea mult si va pierdeti in amanunte, va vine greu sa va hotarati. Va place sa va examinati propriile ganduri, sa deveniti apoi nemilos si cinic cu propria persoana. Uneori ridicati pur si simplu din umeri cand vi se reproseaza ceva semnificativ. Sunteti prea exigenti astazi cu propriile actiuni.