O noua conducere   Conservatorii isi vor alege la Congresul de la 27 ianuarie 2008 noua echipa de conducere. Pana la 7 ianuarie anul viitor, cei care vor sa candideze la functia de presedinte al PC trebuie sa-si depuna candidatura, ei avand
O noua conducere   Conservatorii isi vor alege la Congresul de la 27 ianuarie 2008 noua echipa de conducere. Pana la 7 ianuarie anul viitor, cei care vor sa candideze la functia de presedinte al PC trebuie sa-si depuna candidatura, ei avand de asemenea obligatia sa aiba si o platforma-program, dupa cum a anuntat ieri purtatorul de cuvant al PC Bogdan Ciuca dupa sedinta Biroului politic al partidului. Intre 7 si 27 ianuarie aspirantii la postul de presedinte al partidului vor merge in teritoriu, intr-un fel de campanie electorala, pentru a-si face cunoscute platformele. Candidaturile la presedintia partidului vor fi individuale, adica aceia care candideaza nu vor propune si o echipa de conducere, celelalte functii de conducere, vicepresedinti, secretari, vor fi alese separat la congres. Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a precizat ca in sedinta de ieri a Biroului Politic au existat mai multe voci care au sustinut ca PC are nevoie de o alianta parlamentara sau ca partidul ar trebui sa se indrepte catre zona de centru-stanga. "Cei care vor sa candideze la presedintia partidului isi vor face opiniile cunoscute pe aceasta tema prin platforma pe care o vor sustine si care va da liniile directoare pentru partid", a mentionat Seres. Pentru ca la Congres urmeaza sa se faca si anumite modificari la statutul partidului, liderii de organizatii judetene vor putea ca pana la 28 decembrie 2007 sa faca propuneri in acest sens.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.