Rusia va exporta gaze naturale catre Belarus la pretul de 119 dolari pe mia de metri cubi in primul trimestru din 2008, cu 19% mai mult fata de anul 2007, a precizat un purtator de cuvant al companiei ruse Gazprom, informeaza Reuters, citat de NewsIn
Rusia va exporta gaze naturale catre Belarus la pretul de 119 dolari pe mia de metri cubi in primul trimestru din 2008, cu 19% mai mult fata de anul 2007, a precizat un purtator de cuvant al companiei ruse Gazprom, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Intr-un interviu acordat postului de radio Ekho-Moskvy, Sergei Kuprianov a declarat ca tarifele de tranzit stabilite pentru gazele naturale rusesti exportate in Belarus vor corespunde unui acord pe cinci ani, ce este valabil pana in 2011. Dintre toate statele ce au facut parte din fosta Uniune Sovietica, Belarus are cel mai mic pret pentru gazele naturale rusesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.