Dupa 25 de ani de la Revolutia din Iran, celebrul cantaret irlandez Chris De Burg va fi primul artist occidental care va concerta in aceasta tara islamica, informeaza Mediafax. Impreuna cu grupul iranian Arian, alaturi de care va concerta in iunie-iu
Dupa 25 de ani de la Revolutia din Iran, celebrul cantaret irlandez Chris De Burg va fi primul artist occidental care va concerta in aceasta tara islamica, informeaza Mediafax. Impreuna cu grupul iranian Arian, alaturi de care va concerta in iunie-iulie 2008, De Burgh a inregistrat chiar si o melodie ­ "The Words I Love You". Cantecele occidentale insotite de versuri sunt interzise in Iran, iar artistii care vor sa organizeze concerte sau sa inregistreze albume au nevoie de autorizatii din partea autoritatilor. In cazul lui Chris De Burgh, autoritatile au anuntat ca nu au obiectii legate de muzica sa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.