Laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Henry Kissinger, invitat la Gala "Zece pentru Romania", organizata de Realitatea TV , a vorbit despre evolutia pe care o vor avea, in opinia sa, relatiile dintre Statele Unite si Europa. Henry Kissinger este co
Laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Henry Kissinger, invitat la Gala "Zece pentru Romania", organizata de Realitatea TV , a vorbit despre evolutia pe care o vor avea, in opinia sa, relatiile dintre Statele Unite si Europa. Henry Kissinger este considerat unul dintre cei mai influenti oameni politici din ultimele decenii. El a rostit un discurs intitulat "Remarks by Henry Kissinger", la sfarsitul galei, chiar inainte de decernarea premiilor la ultima categorie, "Politicieni". In discursul sau, fostul secretar de stat american a vorbit despre relatiile dintre Statele Unite si Europa, dar si despre cele dintre Rusia si tarile arabe. Pe langa premiile pentru cele zece categorii, cinci personalitati care au promovat imaginea Romaniei in lume, Nadia Comaneci, Angela Gheorghiu, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi si Cristian Mungiu, au primit cate un premiu de excelenta. "Nadia a luat primul 10, Ilie a jucat de nota 10, iar eu l-am purtat", a declarat Gheorghe Hagi in momentul primirii distinctiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.