Vineri seara, la Spitalul Fundeni a incetat din viata colaboratorul nostru Mihai Pelin (foto). Dupa ce la patul de suferinta un cor de tineri condus de preotul clinicii i-a cantat colinde, sufletul lui a in­so­tit aripile de ing
Vineri seara, la Spitalul Fundeni a incetat din viata colaboratorul nostru Mihai Pelin (foto). Dupa ce la patul de suferinta un cor de tineri condus de preotul clinicii i-a cantat colinde, sufletul lui a in­so­tit aripile de inger ale can­tarilor sfinte. Pana la varsta de 67 de ani, cercetatorul si publicistul Mihai Pelin ne-a inzestrat pe toti cu mos­te­nirea unui raft de carti de autor, rezultat al efortu­ri­lor sale de investigare a arhivelor speciale si dezlegare a enigmelor istoriei ro­manilor din secolul al XX-lea. Pri­etenii si cititorii sai pot prezenta un ultim omagiu in Ca­pe­la Cimi­ti­rului Stra­u­lesti 2, unde va fi de­pus de luni pana marti corpul neinsufletit. Inmormantarea va avea loc tot marti in acelasi ci­mi­tir.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.