Marin Barbu, antrenorul de la UTA Arad, sustine ca are mari probleme de lot inaintea meciului de duminica, impotriva Daciei Mioveni, explicand si motivele. "Probleme de lot am avut la toate meciurile din deplasare. Asta arata cum tin unii jucatori la
Marin Barbu, antrenorul de la UTA Arad, sustine ca are mari probleme de lot inaintea meciului de duminica, impotriva Daciei Mioveni, explicand si motivele. "Probleme de lot am avut la toate meciurile din deplasare. Asta arata cum tin unii jucatori la aceasta echipa si la meseria pe care o au. Unii iau intentionat cartonase galbene, altii se dau loviti. Din pacate, nu exista un regulament de ordine interioara care sa prevada sanctiuni financiare in cazul cand nu joaca. Ei spun ca au intindere musculara sau contractura, afectiuni pe care nimeni nu le poate dovedi, iar regulamentul nu prevede ca jucatorii sa nu ia bani daca se dau dupa cires. Dar va veni si ziua scadentei, ca sa vada unii jucatori daca e usor sa prinda un contract la o echipa de Liga I. Simao si Edson au revenit in lot, dar nu pot juca mai mult de 30 de minute", a spus "Magiun", care are la dispozitie doar 14 jucatori pentru meciul de la Mioveni. Acesta a comentat si viitorul echipei, care va ramane definitiv fara patron dupa aceasta etapa, Nicolae Bara anuntand ca renunta. "Pe mine nu m-a anuntat nimeni. Nu vad eu multi jucatori care sa vrea sa plece pentru ca sunt putine cluburi in tara care sa plateasca contractele care sunt la UTA. Cu Simao am vorbit si i-am spus ca poate mai mult. Daca se pregateste serios poate ajunge la echipele cele mai bune din tara, nu la Poli Timisoara. La cele trei din Bucuresti sau la CFR Cluj", a mai spus Barbu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.