OTELUL - PANDURII: Galatenii, invitati la casierie Victoria cu 3-1 obtinuta ieri de ga­la­­-te­ni, pe teren propriu, in fata for­ma­tiei din Targu-Jiu i-a mai descretit fruntea pres
OTELUL - PANDURII: Galatenii, invitati la casierie Victoria cu 3-1 obtinuta ieri de ga­la­­-te­ni, pe teren propriu, in fata for­ma­tiei din Targu-Jiu i-a mai descretit fruntea presedintelui Otelului, Marius Stan. "Puteam castiga la o diferenta mult mai mare de scor. Am incheiat insa un an mai mult decat bun. Acest minus doi in clasament ma mul­tu­mes­­te, in conditiile in care Otelul are al 16-lea buget din campionat. Ju­ca­to­rii vor merge la casierie si vor avea un Craciun fericit", a spus Stan.   TIMISOARA - CFR:Trica nu ar vrea doar un egal Mijlocasul liderului la zi al clasamentului, Eugen Trica (foto), nu se teme de Poli Timisoara, adversara de azi a CFR-ului. "Pentru noi, un egal este ca un esec. Cine-i Karamian? Pot sa in­tre si Karamian si Ganea, ca tot ii ba­tem", a spus ieri jucatorul venit de la TSKA Sofia. "Nu este cel mai important meci al sezonului, dar vrem sa invingem ca sa terminam anul mai sus de locul sase", a declarat antrenorul lui Poli, Dusan Uhrin jr.   GLORIA BUZAU -Bucur: "Stelistii pot sa plece" Finantatorul echipei din Crang, Costel Bucur, nu crede ca Steaua are nevoie in momentul de fata de serviciile jucatorilor imprumutati la Gloria, Litu, Simion, Ochirosii, Al. Iacob si Tudose. "E dreptul lui Gigi Becali sa-i ia inapoi, nu vad unde e problema. Ma indoiesc insa ca se va intampla asta", a spus Bucur. Gigi Becali a anuntat ca-i va lua inapoi pe  jucatorii in cauza si va sista finantarea Gloriei dupa ce Steaua a facut doar 1-1 la Buzau.    RUGBY:Infrangere la scor in Challenge Cup Selectionata Bucurestiului a pierdut cu scorul de 34-6 meciul disputat in deplasare cu echipa franceza Montauban, contand pentru etapa a 4-a a Challenge Cup, grupa B. Punctele echipei noastre au fost marcate de Vlaicu, din doua lovituri de pe­deap­sa. La meci a asistat si neozeelandezul Ellis Meachen, care negociaza cu FR de Rugby preluarea functiei de selectioner.   EVENIMENT:Gica Hagi si-a lansat primul DVD Ieri, in prezenta a numeroase personalitati din lumea sportului, intre care Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei, Na­dia Comaneci, Gabi Szabo sau Elisabeta Lipa, a avut loc lansarea primului DVD al lui Gheorghe Hagi (foto), intitulat "Hagi vol. 1 Nationa­la". Acest DVD face parte din co­lec­tia "Hagi" si contine imagini din cei 19 ani de cariera in tricoul nationalei Romaniei. Gheorghe Hagi va face un turneu de promovare in sapte orase din tara: Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Bucuresti si Craiova.   KAIAC-CANOE:Chirila si Cuculici, sportivii anului Vicecampionii mondiali la canoe dublu 500 m Iosif Chirila si Andrei Cuculici au fost desemnati cei mai buni sportivi ai anului de FR de Kaiac-Canoe. Ei au fost urmati de Nicolae Flocea si Ciprian Popa, clasati pe locul 4 la canoe dublu 1.000 m la aceeasi competitie, cele doua echipaje asigurandu-si calificarea la JO de la Beijing. Ivan Patzaichin si Sidor Lifere au fost alesi cei mai buni antrenori ai anului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.