SE INTOARCE ROATA Gala Superlativelor Rromilor Marti, 18 decembrie, ora 19:00, are loc la Teatrul National de Opereta Ion Dacian, prima editie a Superlativelor Rromilor. Evenimentul premiaza si promoveaza o serie de oameni talentati si cu rezultat
SE INTOARCE ROATA Gala Superlativelor Rromilor Marti, 18 decembrie, ora 19:00, are loc la Teatrul National de Opereta Ion Dacian, prima editie a Superlativelor Rromilor. Evenimentul premiaza si promoveaza o serie de oameni talentati si cu rezultate deosebite. Manelistii lipsesc cu desavarsire. Astea da, superlative! La mai multe! (C.I.)   IZBANDA:Peste 10.000 de exemplare vandute Au cantat pentru copii si au castigat primul lor Disc de Aur la 12 decembrie, in cadrul emisiunii Happy Hour a lui Maruta. Ioana Moldovan, Raluca Moianu, Nadia Comaneci (foto) si Olivia Steer sunt mamicile care au dat viata celei de-a sasea Cutiute Muzicale. Le asteptam cu mare interes si pe urmatoarele. (A.S.)   TRILOGIE :Nebunii animate marca ProFM! ProFM este primul post de radio care a creat un canal personalizat de clipuri pe YouTube. Aici se pot urmari spoturi tv marca ProFM, interviuri cu artisti, videoclipuri ale casei de discuri Media Pro Music  si happening-uri inedite din sediul ProFM. Haiosii Hopi, Rizo si Bulbuc, personaje animate care "joaca" in diferite spoturi, se bucura de mare succes. (A.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.