Potrivit Mediafax, autocarul apartinand companiei Eurolines venea de la Roma si se indrepta spre Bucuresti, cu 43 de muncitori imigranti la bord. Potrivit unui reprezentant al firmei Eurolines, in accident au fost ranite maximum trei persoane, care
Potrivit Mediafax, autocarul apartinand companiei Eurolines venea de la Roma si se indrepta spre Bucuresti, cu 43 de muncitori imigranti la bord. Potrivit unui reprezentant al firmei Eurolines, in accident au fost ranite maximum trei persoane, care primesc ingrijiri medicale, restul fiind imbarcate intr-un autocar trimis din Arad. Cauza accidentului nu a fost stabilita deocamdata. Un alt accident s-a produs ieri pe autostrada Bucuresti-Pitesti, doua persoane fiind ranite, dupa ce soferul unui autocar inmatriculat in Dolj nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, portiuni de polei pe sosea, iar masina sa a acrosat un microbuz plin cu pasageri, care circula in aceeasi directie. Dupa coliziune, autocarul s-a rasturnat pe partea dreapta in afara partii carosabile a autostrazii, in urma accidentului doua persoane din microbuzul in care se aflau 17 pasageri fiind ranite. Pe de alta parte, tot ieri, trei persoane au scapat ca prin urechile acului, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost strivit intre doua camioane, accidentul producandu-se pe DN 71, in apropierea localitatii dambovitene Ilfoveni. Potrivit politistilor, soferul unei Dacii nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, cu polei, iar masina a intrat in partea din spate a unui camion incarcat cu ciment. Imediat, autoturismul Dacia a fost lovit in plin de un camion care transporta butelii. Autoturismul a fost practic strivit, fiind distrus in totalitate, iar rezervorul acestuia s-a fisurat si a inceput sa se scurga combustibil pe sosea. Cele trei persoane aflate in autoturism au reusit sa iasa singure dintre fiare, doar soferul fiind ranit la maini si la picioare. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.