Baschetbalistul Tony Parker infirma zvonurile ca si-ar fi inselat sotia, precizand ca ii este fidel ca in prima zi actritei Eva Longoria, informeaza Associated Press receptionata vineri de Romrpes. Starul echipei de baschet San Antonio Spurs si soti
Baschetbalistul Tony Parker infirma zvonurile ca si-ar fi inselat sotia, precizand ca ii este fidel ca in prima zi actritei Eva Longoria, informeaza Associated Press receptionata vineri de Romrpes. Starul echipei de baschet San Antonio Spurs si sotia sa, Eva Longoria, au dat publicitatii un comunicat prin care isi apara mariajul in fata declaratiilor unui model francez care sustine ca a avut o aventura cu Tony Parker in luna septembrie. "Imi iubesc sotia. Ea este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata si nu am fost niciodata mai fericit decat sunt acum alaturi de ea", a declarat baschetbalistul in varsta de 25 de ani. "Tony este sotul perfect", l-a completat si actrita in varsta de 32 de ani. Acuzatiile de infidelitate au fost facute de modelul francez Alexandra Paressant in cadrul unui interviu pentru site-ul de mondenitati X17. Parker si Longoria s-au casatorit la 6 iulie la Paris.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.