Editia de decembrie a  tIMOn va fi una a premierelor si a noutatilor imobiliare. In cadrul careia vor fi prezente 5 proiecte rezidentiale noi, dintre care 4 in Bucuresti si unul in Sibiu, cumuland circa 350 de locuinte (La Riviere - Autostrada B
Editia de decembrie a tIMOn va fi una a premierelor si a noutatilor imobiliare. In cadrul careia vor fi prezente 5 proiecte rezidentiale noi, dintre care 4 in Bucuresti si unul in Sibiu, cumuland circa 350 de locuinte (La Riviere - Autostrada Bucuresti-Pitesti, Mayer Residence - Berceni, Elite Residence - Pipera, IOR Residence - Titan, Teia- Sibiu) si alte 3 in premiera (Liffey Valley Bran, Blue Bay VIP Kavarna Bulgaria, Confort City Bucuresti).
Vor abunda ofertele speciale, fiecare din cei 50 de expozanti venind cu cate o astfel de oferta. La finele acestui an, cortina se va ridica inca o data pentru Targul National de Imobiliare, tIMOn, important eveniment al industriei imobiliare din Romania, organizat de Admedia Consulta. Scopul acestei noi editii este de a prezenta noi proiecte, precum si oferte speciale de sarbatori si final de an ale principalilor dezvoltatori si promotori de afaceri imobiliare din Romania si din strainatate.27.500 euro, o garsoniera in CostinestiSingurul targ imobiliar al lunii decembrie, tIMOn, prezinta o oferta echilibrata, pentru diferite buzunare, concentrata in 400 de metri expozitionali: locuinte incepand de la 27.500 euro ( pret oferit in perioada targului pentru o garsoniera in Costinesti, proiect Sea View Residence al companiei Romdeals Property), garsoniere in Bucuresti de 49.000 de euro (Oferte de la Domus Stil si Kone Invest, apartamente intre 120.000 si 160.000 de euro pana la vile de 290.000 de euro in ansamblul Atlantic sau de 340.000 euro in cartierul rezidential La Riviere.
Pretul unui penthouse in Elite Residence din Pipera este de 725.000 euro.La inceputul lui 2008, preturile locuintelor noi vor creste cu circa 10%Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn, e de parere ca pe langa explozia imobiliara ce va continua in 2008 vor aparea si alte proiecte. Anul viitor va aduce o scumpire de 10% la locuintele noi, care insa, pe fondul cererii mari de locuinte, va fi oarecum insesizabila.
Proiectele din provincie se vor inmulti. Deja Clujul are o dezvoltare exponentiala, Constanta nu sta pe loc, iar Brasovul vine tare din urma. Industria imobiliara se afla pe un trend ascendent inca de acum 4-5 ani.
Aflat la a noua editie, tIMOn se desfasoara in perioada 12-16 decembrie la World Trade Center Bucuresti, in Plaza de la Hotel Sofitel. "Am ales organizarea unui targ imobiliar in luna decembrie din mai multe considerente: efervescenta pietei imobiliare, dorinta de reinvestire a excedentelor de profit in ultima luna a anului, popularizarea ofertelor speciale existente si in imobiliar in perioada Sarbatorilor de iarna, precum si posibilitatea persoanelor juridice de a semna ultimele contracte care sa beneficieze de taxarea inversa pentru TVA. Ţinand cont de anuntatele scumpiri ale lui 2008, din prisma reducerilor de Sarbatori, tIMOn devine o oportunitate excelenta pentru fiecare cumparator", a completat Vlad Vlasceanu, directorul Targului.tIMOn pregateste 3 editii de primavaraPentru 2008, tIMOn anunta 3 editii de primavara si 3 editii de toamna-iarna, organizatorii propunandu-si ca, la tIMOn, timp de 3 luni, cumparatorul sa poata compara si decide in privinta achizitiei imobiliare. Din februarie pana in martie vor fi expuse majoritatea ofertelor din piata, iar noul portal www.timon.ro va veni in sprijinul cumparatorului in perioadele in care nu sunt organizate expozitii reale. tIMOn va veni in sprijinul pietelor imobiliare locale din Constanta (continuarea targului organizat in mai 2007), Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu si Iasi. Dezvoltarea tIMOn la nivel local a venit in urma unor studii realizate in ultimii doi ani si pentru ca aceste orase aveau nevoie de un eveniment imobiliar care sa reprezinte specificul pietelor din regiunile respective.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.