Protectia Consumatorilor a decis ca pe facturile de energie electrica sa apara si restantele.

Modul de prezentare a facturilor de energie electrica va include in totalul sumei de plata si soldurile restante, potrivit unei decizii lua
Protectia Consumatorilor a decis ca pe facturile de energie electrica sa apara si restantele.

Modul de prezentare a facturilor de energie electrica va include in totalul sumei de plata si soldurile restante, potrivit unei decizii luate de conducerea ANPC. "Am primit numeroase reclamatii din partea consumatorilor, care nu distingeau suma restanta de soldul curent. In urma discutiilor cu furnizorii am hotarit ca acestia sa suplimenteze informatiile de pe factura si sa includa in total si suma restanta, si soldul curent", a declarat Dan Vlaicu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC). Decizia a fost luata in urma discutiilor dintre ANPC si reprezentantii E.ON Moldova Distributie si E.ON Moldova Furnizare privind reclamatiile din partea consumatorilor.

Pentru a solutiona intr-un timp mai scurt reclamatiile primite din partea consumatorilor privind serviciile oferite de furnizorul de energie electrica, ANPC va semnala direct problemele reclamate Centrului de Relatii cu Clientii al E.ON Moldova Furnizare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.