Camera de Comert si Industrie Bihor in colaborare cu Agentia de Dezvoltare si Camera de Comert si Industrie a Judetului Hajdu Bihar, au elaborat in cadrul programului Romania-Ungaria Phare CBC, un site de turism, o brosura si un CD de prezentare, ava
Camera de Comert si Industrie Bihor in colaborare cu Agentia de Dezvoltare si Camera de Comert si Industrie a Judetului Hajdu Bihar, au elaborat in cadrul programului Romania-Ungaria Phare CBC, un site de turism, o brosura si un CD de prezentare, avand ca scop promovarea euroregiunii Bihor - Hajdu Bihar. Obiectivul l-a constituit intensificarea relatiilor intre cele doua tari prin valorificarea potentialului turistic si dezvoltarea durabila a acestuia. Brosurile editate in sase limbi, numarand cate 1.500 de exemplare in fiecare idiom, urmaresc o serie de trasee cu specific cultural, religios, peisagistic, balnear, de agrement si afaceri. CD-urile au in compunere varianta electronica a materialelor elaborate, toate acestea putand fi consultate si pe internet, impreuna cu un numar de 500 de fotografii, la adresa www.turismbihor.info. Valoarea totala a proiectului, desfasurat pe parcursul a 12 luni, s-a ridicat in dreptul sumei de 74.200 de euro, cofinantarea beneficiarului fiind de 7.500 de euro, restul obtinuti prin fonduri UE.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.