Minorul care a determinat declansarea operatiunii "Stabor" a politiei italiene a fost un copil de 11 ani, arestat impreuna cu un italian de 48 de ani intr-un tren. Barbatul a incercat sa abuzeze de minorul rom, dar a intervenit politia feroviara. Pot
Minorul care a determinat declansarea operatiunii "Stabor" a politiei italiene a fost un copil de 11 ani, arestat impreuna cu un italian de 48 de ani intr-un tren. Barbatul a incercat sa abuzeze de minorul rom, dar a intervenit politia feroviara. Potrivit Rompres, o poveste similara este cea a lui Florian, un baiat de 12 ani, care la 1 iulie a povestit agentilor de politie ca a fost rapit in aprilie, la Craiova si inchis intr-o ferma, fiind constrans sa fure de la turisti: "Ma amenintau, imi spuneau ca imi vor rupe mainile daca nu fur. Cand le-am spus ca vreau sa ma intorc acasa m-au lovit la organele genitale.
Intr-o interceptare a unei convorbiri telefonice se spune:"Copilul pe care mi l-ai adus din Romania face prostii mari". "Inchide-l intr-o camera", "Nu, am cumparat zgarda. Il tin legat". "Gata, nu-l mai lovi peste testicule", spuneau traficantii. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.