In luna decembrie a acestui an va incepe constructia unui nou complex rezidential in Bucuresti - Obor Towers, complex care va necesita o investitie de circa 10 milioane de euro. Proiectul care va dura aproximativ 2 ani va avea ca adresa strada Avrig
In luna decembrie a acestui an va incepe constructia unui nou complex rezidential in Bucuresti - Obor Towers, complex care va necesita o investitie de circa 10 milioane de euro. Proiectul care va dura aproximativ 2 ani va avea ca adresa strada Avrig nr. 10 si va numara 125 de apartamente, dintre care 20 de garsoniere, 61 de apartamente cu doua camere, 40 cu trei camere si 4 apartamente cu patru camere. Cumparatorii pot opta pentru garsonierele cu suprafete cuprinse intre 44,50 si 55,6 mp sau pentru apartamentele cu suprafete cuprinse intre 66 si 147 mp.
"Preturile incep de la 1.400 euro/mp si cresc pentru fiecare etaj cu cate 50 euro la metrul patrat", ne-a declarat George Dimitriu, director adjunct al companiei PYF Imobiliare, agentul exclusiv al complexului Bucur-Obor Towers. Acesta a anuntat ca finantatorul pentru acest proiect este Piraeus Bank, iar investitorul este omul de afaceri israelian Solomon Hai, prin SC Obor Towers SRL.
De proiectarea cladirii s-a ocupat SC Arhinova SRL, prin arhitectul-sef Vladimir Ionescu. Se vor amenaja spatii de joaca pentru copii si spatii verzi, complexul beneficiind de un sistem propriu de securitate, linii de transport in comun, salubrizare si intretinere a utilitatilor, precum si a cailor de acces. Toate acestea vor fi construite dupa ultimele norme privind calitatea si siguranta in constructii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.