Radu Beligan implineste azi 89 de ani. Primit si privit cu deplina admiratie de un public statornic, actor, regizor, traducator, neobosit cautator de valori teatrale, maestru incontestabil pentru colegi si discipoli, Radu Beligan este iubit si venera
Radu Beligan implineste azi 89 de ani. Primit si privit cu deplina admiratie de un public statornic, actor, regizor, traducator, neobosit cautator de valori teatrale, maestru incontestabil pentru colegi si discipoli, Radu Beligan este iubit si venerat. Bucurandu-se de pretuirea unora dintre cele mai importante spirite ale vremii, rasplatit cu distinctii dintre cele mai valoroase, in tara si peste hotare, maestrul Beligan este genul de artist care surprinde cu modestia sa, incercand parca sa traiasca numai in interiorul createi si al cartilor. Asteptat sa se alature cat mai curand partenerilor sai din succesul de casa "Take, Ianke si Cadar", precum si actorilor din distributia pe care a orchestrat-o in "Egoistul", colegii ii ureaza ani lungi si sanatosi, incarcati de noi si frumoase succese. (Redactia)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.